"Uw gids in de Alpen"

Contact

Bent u geïnteresseerd in een avontuurlijke en ondernemende tocht met de motor of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn dan kunt u informatie verkrijgen via het onderstaande formulier.
 
www.motortour.eu
Organisator: William van Amstel
E-mail: wvanamstel@motortour.eu
Westmede 15
4337 AK MIDDELBURG
Nederland
Mob: +31 6 15366837


Wat krijgt u met een individuele gids?
De routes zijn voorgereden door de gids. Voor vertrek wordt besproken wat uw wensen zijn tijdens de rit, stopplaatsen voor foto en filmmomenten of laat u verrassen. Routes zullen niet van tevoren opgestuurd of uitgereikt worden. U kunt ook geen routes kopen, huren of lenen. U kunt gewoon genieten. Laat het over u heen komen. Een routedag met 1 motor kost € 50,-- per dag.  Bij meerdere motoren vanaf drie motoren is de dagprijs €35 per motor. Tijdens de toer zult u meegenomen worden in de cultuur, geschiedenis en culinaire wereld van Karinthië, Slovenië en Italië. Tijdens de stops voor foto's vertelt de gids over deze wetenswaardigheden zodat u nooit zult vergeten waar u geweest bent. 

Informeer tijdig naar de beschikbare periode!

Stuur uw aanvraag of informatievraag naar : wvanamstel@motortour.eu

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer