"Uw begeleider in de Alpen"

Contact

Bent u geïnteresseerd in een avontuurlijke en ondernemende tocht met de motor of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn dan kunt u informatie verkrijgen via het onderstaande formulier.
 
www.motortour.eu
Organisator: William van Amstel
E-mail: wvanamstel@motortour.eu
Westmede 15
4337 AK MIDDELBURG
Nederland
Mob: +31 6 15366837

KvK: 50687816, BTWnr: 95298745B01
Account nr: IBAN: NL08 RABO 0149637640  BIC: RABONL2U

Wat krijgt u met een individuele gids?
De routes zijn voorgereden door de gids. Voor vertrek wordt besproken wat uw wensen zijn tijdens de rit, stopplaatsen voor foto en filmmomenten of laat u verrassen. Routes zullen niet van tevoren opgestuurd of uitgereikt worden. U kunt ook geen routes kopen, huren of lenen. U kunt gewoon genieten. Laat het over u heen komen. Een routedag met 1 motor kost € 50,-- per dag.  Bij meerdere motoren is de dagprijs in overleg. Tijdens de toer zult u meegenomen worden in de cultuur, geschiedenis en culinaire wereld van Karinthië, Slovenië en Italië. Tijdens de stops voor foto's vertelt de gids over deze wetenswaardigheden zodat u nooit zult vergeten waar u geweest bent. 

Mocht u individueel of met een groep een meerdaagse tour willen maken dan is dit mogelijk. U krijgt dan vooraf een overzicht van de kosten van overnachting, BBQ e.d. Dit kan dan onderdeel worden van een totaal bedrag. Motorhotels, pensions en motorreisorganisatie's kunnen motortour inhuren voor hun gasten en arrangementen. Hiervoor gelden aparte prijsafspraken per arrangement. Dit kan op dagbasis of op basis van meerdere dagen (arrangementen).

Informeer tijdig naar de beschikbare periode!

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactie

Nieuws

Informatiedag Alpen Adria Motortour

Wilt u weleens wat anders dan een route rijden in Nederland of België. Kom dan op 10 maart 2018 naar ABCO motors in Vlissingen. Daar krijgt u informatie over een motorvakantie vanuit Karinthië, Oostenrijk op maat. U wordt dan meegenomen door Karinthië, Slovenië en Italië. Door bergen en dalen, door dorpjes en langs adembenemende natuur. Sturen en genieten!  
Lees meer

Faakersee Bike Week 2018

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 4 tot 9 september 2018
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Motorrijden vanuit Hotel Cerkno in Slovenië

Hotel Cerkno in Slovenië, een gemoedelijk familiehotel van waaruit u prachtige routes kan rijden. Genieten en nog eens genieten...gewoon doen.. Wanneer kunt u of zou u willen? Informeer naar de mogelijkheden.  
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2018

Dit jaar is Motortour aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2018. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal9 A009.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthië

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer