"Uw gids in de Alpen"

Rien en Nella in Karinthië

Juni 2017. Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet. Voor het 2e jaar op rij hebben we met William door Karinthie, Slovenie en noord Italie gereden, mooie passen genomen door mooie dalen gereden. William weet de mooiste plekjes om te stoppen voor de foto's en weet ook van de geschiedenis van de streek te vertellen, koffie en lunch in mooie dorpjes, en als het weer te slecht is om te rijden op een geplande pass of route wordt dat ook gezegd en de route of aangepast of geannuleerd en dat is wat William als gids typeert, iedereen is verantwoordelijk voor eigen rijden maar William wil graag iedereen 's avonds weer veilig thuis, en zo hoort het. Het is relaxed rijden want William weet de weg en wij hoeven maar te volgen en te genieten. De vakantie begon sowieso relaxed want de motor werd bij pension Rachoi in Wertschach bezorgd door Beta Express, een motorbezorgdienst uit Beverwijk, en daar zijn we heel tevreden over, betaalbaar en betrouwbaar. Ook het pension was prima, met gastheer/kok Günter en gastvrouw Laura Rachoi, en Heidi in de bediening is het goed eten, drinken en uitrusten. Kortom weer een prima vakantie gehad dankzij al deze mensen, dank. Rien en Nella de Ridder  

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthië

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer