"Uw gids in de Alpen"

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! Je komt op plaatsen en rijdt over wegen waar geen toerist is te bekennen, de stops die per tour zijn ingepland zijn met zorg gekozen zowel qua afstand, plaats als mogelijkheden dat geldt ook voor de foto stops! William weet veel van de omgeving te vertellen en dat maakt de tours wel uniek. Ook de stops voor de innerlijke mens zijn met zorg gekozen en geven je de mogelijkheid om iets te proeven van de specialiteiten van die streek, het zijn adresjes die je net moet weten, en die weet William dus! Wij hebben al redelijk wat tour ervaring ( 10 jaar ) zo de wind waait zo reden we, maar deze ervaring heeft ons doen besluiten dat we volgend jaar weer terug gaan!!! Het is de afstand vanuit Nederland meer dan waard!
William tot volgend jaar!!!!

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2018

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 4 tot 9 september 2018
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer