"Uw gids in de Alpen"

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

U heeft al een vakantie geboekt bij een van de Pensions, Hotels of Campings? In de paar dagen dat u heeft wilt u graag wat van Karinthië, Italië of Slovenië zien. Nu kunt u rondrijden en op goed geluk wat moois tegen komen. Hoe leuk is het niet dat u meegenomen wordt door een gids die u alle leuke plekjes laat zien, de mooiste bergroutes weet en u de meest bijzondere stadjes en valleien toont. Tijdens de ritten krijgt u informatie over de cultuur, geschiedenis en de natuur. Ook krijgt u alles te horen over de regionale keuken, die u vervolgens tijdens de lunch opgediend krijgt. Aan het eind van uw vakantie kunt u tenminste zeggen dat u de regio ervaren heeft, gevoelt heeft en geproeft heeft.

U kunt voor één dag boeken of voor meerdere dagen. de periode van boeking kan van half mei tot en met eind september. Aan u de keuze op basis van beschikbaarheid!
Heeft u nog geen vakantie geboekt, dan kunt u uw eigen periode aangeven en vragen of wij beschikbaar zijn. Accommodatie op basis van half pension kan ook geregeld worden.
Zie ik u deze zomer?
contact via email of bel: 0031 6 15366837.

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after three months has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer