"Uw gids in de Alpen"

Willem Laros

~~Rijden met Willem Laros - journalist van MOTO73.

Om negen uur meldt William van Amstel zich in het hotel aan de Faakersee, precies volgens afspraak. De Australische hoed gaat op zodra de helm af gaat. Hij begeleidt hier motorrijders naar de mooiste plekjes in en rond Karinthië. Voor een bescheiden prijsje neemt hij groepjes op sleeptouw over passen, door Slovenië en Italië of een rondje Karinthië. Maatwerk voor elke groep, "en nooit iets dat je ook op elke kaart kan vinden." Vandaag hebben wij plannen voor een mooie rit met William en zijn dikke Goldwing, maar de weergoden beslissen anders. "Met dit weer zijn de meeste passen hier te gevaarlijk en daarnaast: je ziet niets!" Kijk, dat is open, eerlijk en veilig en daar houden motorrijders van. We besluiten de volgende dag samen met William het erop te wagen: een rit naar Slovenië. William rijdt voor: hij kent de weg op zijn duimpje, blijkt al snel. En af en toe een klein zijweggetje in laat je nog beter kennismaken met - in dit geval - dit stukje Slovenië. De volledige reportage is in Moto73 verschenen.
William blijkt onderweg en op het terras een prima gids en een vriendelijke gesprekspartner. Desgevraagd brengt hij ons ook nog even langs een motorzaak voor een kleine reparatie en langs een motorkledingwinkel voor toch maar liever waterdichte laarzen.
Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen! En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!

Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73.

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer