"Uw gids in de Alpen"

Ton en Kok

We hebben William ontmoet op camping Alpenfreude in Karinthië.Voor ons was dit de 1ste keer dat we hier in de buurt gingen rijden. William heeft mooie ritten uitgezet. Dus één van de ritten hebben we met hem gereden. Door de bergen, langs meren en geweldige uitzichten. Langs rivierbeddingen, die praktisch droog stonden. Niet te geloven dat hier ooit allemaal water in staat. Waarom deze weggetjes zelf ontdekken als William dat voor je doet. Koffie gedronken bij een mooi meer en verder gereden Italië in en ook hier weer genoten van de omgeving. Lunch hadden we in een gezellig restaurantje langs de weg. De kok moest er bij gehaald worden voor de vertaling en dat maakt vakantie nou juist zo leuk.

Na de lunch weer doorgereden naar Venzone. Een prachtig historisch stadje, omringt door een hoge oude muur. Hier op het marktplein pauze genomen en even genoten van de in lavendelproducten gespecialiseerde winkeltjes. Vervolgens via Muggio, Tarvisio en Arnoldstein terug naar de Camping. Rondje van ong. 300 km. We hebben genoten van deze rit en komen zeker nog terug in Karinthië
Ton en Kok

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer