"Uw gids in de Alpen"

Rijden met Moto73

Wat vonden de deelnemers?

Op de laatste avond verzamel ik een aantal meningen over de lezersreis naar de Faakersee. En (gelukkig) hoor ik louter positieve berichten.

Johan Kaffener: 
"Deze omgeving was voor mij onbekend, maar ik heb gemerkt dat dit deel van Karinthië heel geschikt is voor motorrijden. "

De deelnemers zijn erg te spreken over de begeleiding en het voorrijden door William van Amstel van Alpen-Adria Motortour. De tussenstop in Ulm is in een relatief eenvoudig onderkomen "maar het eten in de tuin was knotsgezellig en smakelijk". Vertrekpunt vanuit Venlo is een goede keuze, vindt een ieder. Over Hotel Daniela niets dan lof. "Gastvrouw Daniela, de kamers, de 'vertrouwensbar' (zelf pakken en noteren: WL), het ontbijt, de parkeerplaats voor de motoren, geweldig!"

Met vijf deelnemers plus de gids en ik hadden we zes motoren op de weg. In de praktijk blijft dat aangenaam beheersbaar. Ook het vinden van terrasjes en een lunchplek levert met dit aantal geen enkel probleem op. John Francois vond "de diversiteit aan mensen" erg leuk. "En Faak ligt gunstig voor zeer uiteenlopende toertochten."

Willy Boeijen vond de week "een enerverende ervaring". "Ik ben gewend altijd te jagen op dit soort wegen en passen, maar dan zie je dus niks van de omgeving. En nu wel: ik heb eindelijk de bergen eens bewonderd." Maria, de bijrijdster van Willy, heeft ook genoten, vooral van het landschap: "Ik heb heel veel gezien."

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer