"Uw gids in de Alpen"

Johan, John, Willie, Han, Maria en Willem

In de stromende regen toch 's morgens vertrekken. In dichte mist enkele passen nemen, met zelfs onverwacht onverharde haarspeldbochten. Haarspeldbochten in onverlichte tunnels. Oostenrijk, Slovenië en Italië aandoen. 's Avonds aan tafel en later de bar de wereldproblemen even oplossen. Een weekje toeren in Karinthië in Oostenrijk. Kortom: de Moto73 lezersreis Faakersee 2015. 
Gids William van Amstel ontmoeten we aan de Faakersee: zijn gids-werkzaamheden verricht hij vanaf een camping in de buurt. William rijdt deze week voor op zijn imposante Goldwing: hij kent de routes op zijn duimpje. En dat rijdt voor de deelnemers wel zo ontspannen: geen GPS nodig, geen kaart, alleen maar genieten van de schitterende routes (en terrasjes) die hij heeft voorbereid. Oostenrijk, Slovenië (met overnachting), Italië. William heeft zijn 'huiswerk' uitstekend gedaan. Een gids waarop je kunt bouwen!

Reacties

Er zijn geen reacties.

Posting comments after has been disabled.

Nieuws

Faakersee Bike Week 2019

Een bezoek aan de Faakersee Bike Week gecombineerd met touren door Slovenië en Italië? Ik zeg doen! Van 3 tot 8 september 2019
Lees meer

U kunt elke periode boeken die u uitkomt!

Plannen voor een motorvakantie in Karinthië? Doen!
En geef er een extra dimensie aan door Motortour van William van Amstel  in te schakelen. Daar krijg je geen spijt van!
"Willem Laros "Fotografie Tekst Motorfiets Reizen Caravan Kampeerauto" voor MOTO73".

U kunt elke periode boeken die u uitkomt! U heeft al geboekt in Karinthië of u wilt er graag een motorvakantie in Karinthië. Ook dan kunt u profiteren van een heerlijke toer met een gids. Neem contact op!
 
Lees meer

Aanwezig op de Motorbeurs Utrecht in 2020

Volgend jaar is Motortour wederom aanwezig op de Motorbeurs Utrecht met een eigen stand in 2020. U kunt tijdens de beurs uw periode vastleggen, waarbij Motortour de begeleiding als gids verzorgd. Wees op tijd en voorkom teleurstelling! Het standnummer is Hal 9 NTB.
Lees meer

Volg ons op Facebook

Ervaringen

14-07

Rien en Nella in Karinthiƫ

Rijden met William van Amstel is een ervaring die je niet snel vergeet.
Lees meer

14-07

De professionele begeleiding van William

Wij, Peter en Helen Witte hebben een week met William door Karintië, Slovenië en Italië getourd! Het was een geweldige week !!!! Goed, het weer zat erg mee maar wat ons vooral erg goed is bevallen is de professionele begeleiding die William geeft! 
Lees meer

23-10

Bibian en Dieter

Toeren met dé begeleider in de Alpen: Motortour! Weet als je een toer boekt bij Motortour van William van Amstel dat je motorvakantie niet meer stuk kan!
Lees meer